Menu

Jobs at Labotek

Jobs at Labotek

 

Develop a career with a leader in plastic manufacturing equipment


Are you considering a career with a global player in the plastic granule processing industry?
Build your career with us.

We are always looking to hire talented individuals. Please send your resume and application to job@labotek.dk and we will get back to you shortly.

Om virksomheden:
Labotek A/S blev grundlagt i 1943 og er et selskab i den velrenommerede og økonomisk velfunderede danskejede I.K.I. Invest koncern.

Vores hovedsæde er beliggende tæt ved Frederikssund. Vi har igennem årene været pioner inden for udvikling af banebrydende løsninger af høj kvalitet, som henvender sig til plastindustrien. Virksomheden er i dag en af de førende globale leverandører af udstyr til tørring, transport, dosering og opbevaring af fritflydende granulater og pulvermaterialer. Virksomhedens udstyr er udviklet på basis af de nyeste teknologier og designet til at reducere energiforbruget til det absolutte minimum. Vi distribuerer vores maskiner og anlæg gennem ca. 45 forhandlere og agenter World Wide, vores 4 søsterselskaber i UK, Indien, Sverige og Tyskland samt gennem egen salgsorganisation.
Virksomheden er DS/ISO 9001 certificeret, og har i dag ca. 50 medarbejdere tilknyttet hovedkontoret nær Frederikssund.

 

 

El-projektingeniør

Har du en baggrund som el-ingeniør og er du nysgerrig på nye muligheder så klik på nedenstående jobopslag:

https://www.cadkompagniet.dk/job/el-projektingenioer-soeges-til-spaendende-virksomhed-i-frederikssund/

 

 

Ufaglærte Produktionssupportere

Ufaglærte produktionssupportere med gåpåmod

Grundet ekstraordinær travlhed, der rækker langt ind i 2022, søger vi produktionssupportere til flere af vores dynamiske produktionsteams.

Dine hænder er skruet rigtig på, og du har et par skarpe øjne
Her hos os kan arbejdsopgaverne være meget alsidige, så vi har brug for produktionssupportere, der er klar på en hektisk hverdag, hvor tiden bestemt ikke står stille. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af at producere forskelligartede del-samlinger (mekanisk og elektrisk) til vores produktionslinjer, hvor vores maskiner samles af vores erfarne medarbejdere.

Omhyggelighed og sans for kvalitet er ligeså vigtige ingredienser for dig som de er for os.

Den rigtige indstilling frem for erfaring
Indgangsvinklerne til jobbet kan være mangeartede men det vigtigste er, at:
• Du har hænderne skruet godt på og er vant til brug af håndværktøj
• Du har erfaring fra montageopgaver inden for produktionen
• Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
• Du er ansvarsbevidst, pålidelig og mødestabil
• Du er lærenem og ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver

Resten skal dine nye dygtige kolleger nok hjælpe dig med at få lært.

Vi tilbyder:
• Gode ordnede arbejdsforhold
• En fast stilling på timeløn
• Grundig oplæring
• Madordning
• Gode kollegaer
• Fleksible arbejdstider, med mødetid i tidsrummet 06-08.

Vi har en meget uformel omgangstone hos os og du vil hurtigt føle dig velkommen.
Aflønning sker efter kvalifikationer, og i overensstemmelse med gældende overenskomstregler.

Interesseret?
Send din ansøgning på mail til job@labotek.dk. Vi screener indkomne ansøgninger løbende og kalder ind til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Henrik Dvoracek på 2092 9454

Startdato: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på DIG.

 

Regional Sales Manager (EU)

Bliv en del af en veletableret virksomhed – en pioner inden for avancerede løsninger af høj kvalitet til plastindustrien – og bliv ansvarlig for at nytænke salgsstrategi- og processer for den europæiske region.

Udarbejd ny salgsstrategi og eksekver på et stort uforløst forretningspotentiale
Med reference til Head of Sales & Marketing bliver du salgsansvarlig for den europæiske region, herunder salg af transport- og tørresystemer til plastindustrien. Du deltager aktivt i udarbejdelsen af salgsstrategien for Europa og bliver ansvarlig for planlægningen af nye salgs- og marketinginitiativer på markederne. Salget inkluderer tekniske løsninger, der både er enkeltstående produkter eller komplette løsninger – både direkte til OEM-kunderne og via forhandlere. Din primære opgave bliver altså at videreudvikle salget til kunderne samt udbygge samarbejdet med forhandlerne. Dette indebærer kontinuerlige kundebesøg samt at sikre engagementet i forhandlernes salgsstyrke. Det forventes, at du er proaktiv og indstillet på at besvare forespørgsler og rådgive forhandlerne og kunderne kontinuerligt. Endvidere bliver du ansvarlig for udarbejdelsen af tilbud samt sikre opfølgning på projekter både internt i montagen og ved levering hos kunden.

Nytænkende salgschef med erfaring fra teknisk og projektstyret virksomhed
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og en stærk teknisk forståelse. Vi forventer, at du har en kommerciel erfaring fra en ordreproducerende- og projektstyret virksomhed samt teknisk B2B salg – gerne internationalt. Du besidder godt købmandskab, er i stand til at forhandle på alle niveauer og forstår vigtigheden af at skabe tætte relationer, sikre personlig kontakt, opfølgning, og høj service for både kunder og forhandlere. Det er et krav, at du er dialogskabende, har stærke kommunikative evner, og begår dig på både dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Som person evner du at samarbejde på tværs af organisationen, og du går til enhver opgave med udgangspunkt i dialog og respekt. Derudover er det essentielt at du er nytænkende, du har gennemslagskraft og er beslutningsdygtig. Med ønsket om at gøre salgsprocesserne mere struktureret, er det vigtigt, at du er datadrevet og formår at strukturere dit daglige arbejde. Desuden er du løsningsorienteret, udadvendt og selvkørende – og du er vedholdende i dit arbejde.

Central rolle og nyoprettet stilling 
Her får du muligheden for at præge en nyoprettet stilling med frihed under ansvar og muligheden for at videreudvikle et stort uforløst forretningspotentiale. Rekrutteringsprocessen varetages af Venaris Executive Search (www.venaris.dk). Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Research, Mie Wisbøl på +45 51 203 703. Alle henvendelser behandles fortroligt. Tøv endelig ikke med at uploade dit CV, hvis denne stilling er relevant for dig – det er ikke nødvendigt at medsende ansøgning.

https://www.linkedin.com/posts/venaris-executive-search_bliv-en-del-af-en-veletableret-virksomhed-activity-6872464398594658304-I6j3