Menu

Jobs at Labotek

Jobs at Labotek

 

Develop a career with a leader in plastic manufacturing equipment


Are you considering a career with a global player in the plastic granule processing industry?
Build your career with us.

We are always looking to hire talented individuals. Please send your resume and application to job@labotek.dk and we will get back to you shortly.

Om virksomheden:
Labotek A/S blev grundlagt i 1943 og er et selskab i den velrenommerede og økonomisk velfunderede danskejede I.K.I. Invest koncern.

Vores hovedsæde er beliggende tæt ved Frederikssund. Vi har igennem årene været pioner inden for udvikling af banebrydende løsninger af høj kvalitet, som henvender sig til plastindustrien. Virksomheden er i dag en af de førende globale leverandører af udstyr til tørring, transport, dosering og opbevaring af fritflydende granulater og pulvermaterialer. Virksomhedens udstyr er udviklet på basis af de nyeste teknologier og designet til at reducere energiforbruget til det absolutte minimum. Vi distribuerer vores maskiner og anlæg gennem ca. 45 forhandlere og agenter World Wide, vores 4 søsterselskaber i UK, Indien, Sverige og Tyskland samt gennem egen salgsorganisation.
Virksomheden er DS/ISO 9001 certificeret, og har i dag ca. 50 medarbejdere tilknyttet hovedkontoret nær Frederikssund.

 

Lagermedarbejder

Lagermedarbejder

Da vores nuværende lagermedarbejder skal pensioneres, søger vi nu en ny kollega til et dynamisk lagerteam med stor kontaktflade internt i vores virksomhed. Vi søger dig, som trives med mange bolde i luften i en hverdag med højt tempo, en uformel omgangstone, spændende udfordringer og muligheder for udvikling.

Om rollen:
I rollen som lagermedarbejder får du ansvaret for en bred vifte af lageropgaver, sammen med resten af lagerteamet.
• Bestilling og koordinering af pakke materialer jf. vores leveringsplan
• Kontrol og pakning af kundeordrer i henhold til vores produktionsplan
• Emballering af varer, booking og ekspedition af forsendelser
• Varekontrol (ind- og udgangskontrol)
• Lagerstyring og fysisk optælling af lagervarer
• Truck kørsel
• Daglige ad hoc opgaver

Arbejdstiden er om dagen mandag -fredag og vi har mødetid i tidsrummet 06-16, med fremmøde i tidsrummet kl. 06-08.

Du vil blive en del af vores lagerteam hvor dine arbejdsopgaver vil bestå af blandt andet, plukning, pakning og truckkørsel.

Om dig:
Du har minimum 3-5 års lagererfaring og meget gerne fra en varemodtagelse. Det forventes at du har truckkort samt kørekort.
Du er detaljeorienteret og kan arbejde i et team, såvel som selvstændigt. Du er en udpræget teamplayer.

Sprogkundskaber / IT:
Du taler og skriver dansk og er vant til at arbejde med IT ved vareplukning / registrering.

Din ansøgning:
Send din ansøgning på mail til job@labotek.dk. Vi screener indkomne ansøgninger løbende og kalder ind til samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!

Startdato: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

 

Teknisk Projektleder

Projektleder til tekniske projekter

Vi udvider vores projektteam og søger derfor en kollega til et dynamisk team med stor kontaktflade, såvel internt som eksternt til vores internationale kunder. Vi søger dig, som trives med mange bolde i luften i en hverdag med højt tempo, en uformel omgangstone, spændende udfordringer og muligheder for udvikling.
Vores projekt afdeling har netop fået en ny chef, som skal være med til at sætte fart på en udviklingsproces, virksomheden er i gang med. Ønsker du at være en del af denne spændende rejse, så kunne denne stilling som projektleder lige være det rette for dig.

Om rollen:
Som projektleder får du ansvaret for at gennemføre tekniske kundeprojekter og mindre udviklingsopgaver. Du overtager projektet fra salgsorganisationen, når projektet er solgt ind. Du kommer således til at sidde med flere forskellige projekter på én gang, og er ansvarlig for projektstyringen fra start til slut. Vores produktion og montage ligger i Frederikssund hvorfor du nemt kan følge op på dine projekter on-site.

Du tegner projektet i SolidWorks, laver styklister til indkøbsafdelingen og sikrer projektets videre håndtering i montagen, testafdeling m.v. Du fungerer som tovholder på projekterne, og kommer derfor også til at stå for udfærdigelse og opdatering af projektplaner, overholdelse af tidsfrister, budgettering og kalkulationer samt dokumentation.

I det daglige refererer du til - og sparrer med afdelingschefen, der er en meget synlig og moderne leder med stor dedikation til arbejdet.

Du skal påregne at have op til 10 rejsedage p.a.

Om dig:
Du har en god teknisk forståelse og det falder dig naturligt at formidle komplekst stof på en forståelig måde. Du fremstår myndig, er løsningsorienteret og drevet af at skabe resultater og fremdrift. Du forstår at være brobygger mellem kravene fra kunderne, driften og forretningen. Endelig har du en pragmatisk og imødekommende indstilling til at få dine projekter til at lykkes i fællesskab med resten af organisationen.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, og du har erfaring med dimensionering og tegning i SolidWorks, projektering og planlægning af tekniske projekter.

Har du endvidere erfaring fra metal og/eller plastbranchen er det et ekstra plus.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, produktionsteknolog, tekniker eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og er en erfaren bruger af Office pakken samt SolidWorks og / eller AutoCAD.

Din ansøgning:
Vi screener indkomne ansøgninger løbende og kalder ind til samtaler.
Startdato: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.
Send din ansøgning på mail til job@labotek.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Sales supporter

Teknisk Salgssupporter

Vi udvider vores salgsteam og søger derfor en kollega til et dynamisk team med stor kontaktflade, såvel internt i organisation som eksternt til vores internationale kunder. Vi søger dig, som trives med mange bolde i luften i en hverdag med højt tempo, uformel omgangstone, spændende udfordringer og muligheder. Du løser dine opgaver med kunden i centrum.

Ønsker du:
• Gode kolleger og frihed under ansvar i et meget alsidigt job
• Individuel oplæring i relation til dine erfaringer og kompetencer, og når du er "klædt på" vil du få dine egne kunder, hvor du varetager og afslutter salget
• At blive en del af en af Europas førende producenter af periferiudstyr til den globale plastindustri, der er i stor vækst
• En virksomhed, hvor vi tror på, at de bedste resultater skabes sammen – og af kollegaer, som trives og anerkendes

Så er det sandsynligvis dig, vi søger i Labotek A/S, da vi udvider vores aktiviteter. 

Du tilbydes back office opgaver som bl.a.:
• I tæt samarbejde med kolleger, besvare forespørgsler og ordrer fra kunder og forhandlere pr. telefon og mail
• I takt med din udvikling vil du også udarbejde tegninger, diagrammer, beregninger
• Udformning af tilbud og dokumentation samt opfølgning herpå
• Dokumentation af gennemførte og igangværende projekter
• Vidensdele med kunder, leverandører og kolleger på tværs af virksomheden
• Deltage i planlægning af nye salgs- og marketingaktiviteter
• Kantine- og frugtordning, pension efter overenskomst

Vi forestiller os, at du:
• Er uddannet enten som maskinmester eller maskiningeniør
• Evt. allerede har erfaring fra en back-office salgsfunktion
• Har erfaring med teknisk salg mens erfaring med projektledelse også er en fordel
• Kan begå dig på engelsk i både skrift og tale
• Interesse eller måske erfaring i at arbejde med AutoCad
• Brugervant med IT, herunder Office pakken, Excel og evt. også et CRM system – måske kender du også til C5
• Løsningsorienteret, udadvendt, positiv, serviceminded og imødekommende
• Ærlig og samvittighedsfuld og du følger altid dine opgaver til dørs
• Engageret og nysgerrig

Arbejdssted:
Frederikssund, Nordsjælland

Din ansøgning:
Send din ansøgning på mail til  job@labotek.dk

Ring til +45 2270 7546 hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

Regional Sales Manager som får ansvaret for salg af transportløsninger og tørresystemer til plastindustrien i Europa

Stillingsbeskrivelse
Efter en grundig oplæring, hvor du vil blive sat grundig ind i løsningerne og den måde, virksomheden hidtil har tilgået kunden på, vil du få ansvaret for selv at stå for salget af transport- og tørresystemer til plastindustrien i Europa.

Der er tale om tekniske løsninger, der indgår som en del af produktionen, og det kan både være enkeltstående produkter eller store komplette løsninger. I forbindelse med salg af de større løsninger, kommer du derfor til at rådgive kunderne omkring fabrikslayout, og taler ofte med ejere, den tekniske direktør eller produktionschefen.

Du kommer både til at sælge direkte til store virksomheder oftest OEM-virksomheder inden for plastindustrien og gennem Laboteks søsterselskaber, som forhandler løsningerne. Dette betyder, at du både selv skal ud og tale løsninger og muligheder med kunderne, men også at du skal have forståelse for at motivere og engagere forhandlernes salgsstyrke. I den forbindelse vil du komme med på sambesøg hos store kunder, hvor sælgerne vil tage dig med ud i rollen, som en slags produktspecialist med indgående viden om løsninger og muligheder.

Læs mere og send en ansøgning til:

Ansøg stilling - Profilpartners Search & Selection - REGIONAL SALES MANAGER som får ansvaret for salg af transportløsninger og tørresystemer til plastindustrien i Europa